Kerstkaarten drukken

Kerstkaarten drukken of printen?

Kerstkaarten drukken of printen met eigen ontwerp kunt u zelf bepalen en is afhankelijk van de oplage en formaat. Een kerstkaart op xxl formaat zullen we eerder gaan printen, maar kaarten op een standaard formaat kunt u zowel laten drukken als printen.

Kerstkaarten drukken en snelle levering mogelijk!

Uw kerstkaarten snel morgen in huis? Bij 24drukwerk kunt u kerstkaarten met spoed laten afdrukken met een next day levering of same day levering. Dus vandaag voor 10:00 uur besteld, kan dezelfde al voor 20:00 uur geleverd worden. Levering in 24 uur of op zaterdag is ook mogelijk.

Kerstkaarten goedkoop bestellen met gratis verzending

Bij 24drukwerk kunt u simpel uw kaarten laten maken inclusief gratis levering op uw gewenste afleveradres. Dat kan uw eigen adres zijn, maar ook het adres van uw zakelijke klant of bedrijf voor uw eigen business.

Kerstkaarten versturen per post naar uw adressen

Behalve het alleen bedrukken van uw kerstkaarten kunnen wij ook uw kerstkaarten drukken en versturen naar uw gewenste adressen. Vraag hiervoor direct een offerte, zodat wij ook het verzenden van uw kerstkaarten kunnen regelen.

Templates voor ontwerp van uw kerstkaart (sjablonen)

Voor hulp bij het ontwerpen van uw kerstkaart kunt u hier gratis online uw kaart template of sjabloon downloaden in adobe photoshop, illustrator en indesign per kaartformaat. Ook vindt u hier de werktekeningen in pdf met de exacte afmetingen voor alle kaartformaten.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen hebben we al voor je beantwoord.

Kom je er niet uit?

We helpen je graag verder op de chat!

© 24drukwerk B.V.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap