Boeken

- drukken en printen


Een eigen boek uitgeven is iets heel speciaals. Het resultaat moet superprofessioneel zijn: Een echt boek! 24-drukwerk is dé toonaangevende leverancier als het gaat om boeken drukken en bestellen. We hebben alles in huis om van jouw boek een prachtige publicatie te maken. Paperback, softcover en hardcover boeken. Gelijmd, garenloos en garengebonden boeken en boekjes. In de beste drukkwaliteit en de mooiste ‘finishing touch’. Wij hebben de hele productie van je boek in eigen hand, hier in huis. Zo ben je verzekerd van de beste service, van A tot Z en van de goedkoopste prijzen voor het maken van je boek.

  •  Vanaf oplage 1
  •  Garenloos gebrocheerd
Boeken

Je kunt je boek laten printen op vele verschillende formaten. Van 1 stuks tot oneindig. Kies je oplage en geef aan welke pagina’s van het binnenwerk je zwart-wit of full colour wilt laten drukken. De omslag van uw boek (cover of kaft) kun je enkelzijdig of dubbelzijdig full colour laten drukken, in combinatie met een prachtige glans- of matlaminaat. Met gebruik van de beste machines en prachtige materialen maken wij van jouw boek iets fantastisch!

Boeken met spoed? We maken het altijd en het goedkoopst!

Op het laatste moment nog een wijziging doorvoeren waardoor je te laat bent met bestellen? Of op korte termijn nog extra boeken nodig? Geen probleem! Bij 24-drukwerk hebben wij supersnelle levertijden. Je kiest zelf uit 5 werkdagen, 3 werkdagen of 24 uur. Aarzel niet en maak gebruik van onze superspoedservice en kies voor een levertermijn van 2 werkdagen. Moet het nog sneller? Neem dan meteen contact met ons op. Je hoort meteen wat er allemaal mogelijk is: Je kunt zelfs met spoed ook boeken per stuk drukken! En ook nog eens heel erg goedkoop. Dat zal je verbazen. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Kies voor omslag met of zonder flappen

Je kunt de omslag van je boek wel of niet te voorzien van extra flappen. Deze flappen kunnen zowel aan de voorkant, als aan achterkant worden toegevoegd en worden daarna naar binnen gevouwen.
Actie! Vanaf oplage 150, gratis 2 hardcover exemplaren en 1 roll-up banner
De publicatie van een nieuw boek wil je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Met deze leuke actie zorgen we ervoor dat de presentatie van je boek compleet is. Als je bij 24-drukwerk je boeken laat drukken krijg je bij 150 stuks nu gratis 2 hardcover exemplaren en een roll-up banner. Dat maakt je boekpresentatie compleet! Lever bij je bestelling direct je bestand voor de gratis roll-up banner aan. Heb je hulp nodig bij het publiceren van je boek? Dan bent je bij 24-drukwerk ook aan het juiste adres. Je krijgt bij 24-drukwerk de beste persoonlijke begeleiding, je zit niet vast aan vervelende contracten en je kunt profiteren van onze koppelingen met alle boekhandels. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de verrassende mogelijkheden.

Boeken laten drukken. De laagste kosten, de beste kwaliteit

Boeken drukken is bij 24-drukwerk niet duur. Kies uit de vele opties in papier, afwerking en levertermijnen en bestel tegen onze superlage prijzen: voor de scherpste prijs voor boeken moet je altijd bij 24-drukwerk zijn!

Helaas zijn er voor dit product nog geen templates beschikbaar.