Proefschriften

- printen of drukken


Proefschriften laten drukken voor jouw promotie.
24-drukwerk is de toonaangevende leverancier in de wetenschappelijke wereld als het gaat om proefschriften drukken en bestellen voor promovendi (ofwel thesis of dissertatie drukken). We hebben alles in huis om van jouw proefschrift een prachtige publicatie te maken met de beste afdrukkwaliteit en juiste ‘finishing touch’. Kies zelf de gewenste oplage en welke pagina’s van het binnenwerk u zwartwit of full colour wilt laten drukken. De omslag (cover of kaft) kun je enkelzijdig of dubbelzijdig full colour laten drukken, in combinatie met prachtig glans of mat laminaat.

  •  Vanaf oplage 1
Proefschriften

Proefschriften drukken van A tot Z

24-drukwerk is bekend met de vele (verschillende) richtlijnen als het gaat om promoveren op jouw universiteit en het regelen van alle zaken hiervoor inclusief jouw proefschriften. Wij kunnen je altijd helpen met uw proefschrift, van A tot Z.

Gratis boekenleggers en stellingen drukken

Wij bieden je naast een scherpe prijs voor jouw proefschriften afdrukken ook gratis boekenleggers en stellingen aan. De stellingen (bladwijzers) worden gedrukt op hetzelfde papier en formaat als het binnenwerk. De boekenleggers worden geleverd op formaat 60 x 240 mm.

Extra uitnodigingen drukken

Wat is mooier dan dat je familie, vrienden, collega’s en andere relaties getuige zijn van jouw promotie! Ook het drukken van bijpassende uitnodigingen kan 24-drukwerk voor je zorgen en is als extra optie beschikbaar tijdens het bestellen van jouw proefschrift.

Kies uit een omslag met of zonder flappen

Je hebt voor de omslag van jouw proefschrift de keuze om deze wel of niet te voorzien van extra flappen. Deze flappen kunnen zowel aan de voorkant als achterkant worden toegevoegd en worden daarna naar binnen gevouwen.

Proefschriften met spoed?

Heb je met spoed jouw proefschriften nodig? Aarzel niet en maak gebruik van onze superspoedservice en kies voor een levertermijn van 24 uur. Sneller? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Besparen op drukkosten?

Promoveren is geen goedkope aangelegenheid voor promovendi. Voor het verdedigen van het proefschrift kan een promovendus duizenden euro’s kwijt zijn voor de organisatie van de promotieceremonie. Op drukkosten kan direct bespaard worden via teruggaaf van de belasting (aftrekbare kosten), en beschikbare vergoeding of subsidie vanuit de universiteit of je kunt een sponsor vinden.

Helaas zijn er voor dit product nog geen templates beschikbaar.