Boeken publiceren

Boeken publiceren

Publiceren met een eigen ISBN nummer

Voor het publiceren van uw boek heeft u een nummer nodig (ISBN) en een barcode. Het ISBN nummer wordt op de copyrightpagina van het binnenwerk geplaatst. De barcode komt aan de buitenkant op de achterzijde van het boek te staan. Aan de barcode worden specifieke eisen gesteld. Wij adviseren u daarom om geen gratis versies van internet te halen. Deze gratis versies voldoen namelijk niet aan de gestelde eisen. Een herdruk moeten doen vanwege een fout in de barcode of het ISBN nummer is zonde. Wij helpen u graag bij dit proces en kunnen u de beste begeleiding bieden. Voor € 25,- vragen wij voor uw boek een ISBN nummer aan en krijgt uw boek een NUR-code. Een NUR-code is een driecijferige code die het onderwerp van uw boek beschrijft. De NUR-code komt bij het ISBN nummer in het binnenwerk te staan.

Geen voorraden meer nodig

Bij 24-Drukwerk hoeft u geen grote volumes in één keer laten drukken en dus ook geen voorraden aan te houden. Bij 24-Drukwerk maken wij gebruik van Printing-On-Demand. Met Printing-On-Demand (POD) kunt u exact de oplage laten drukken welke u op dat moment nodig heeft. De oplage van uw boek kan dus al besteld worden vanaf 1 stuk! Zodra u een bestelling bij ons plaatst wordt uw boek geprint. Hierdoor zijn er korte doorlooptijden en wordt altijd de laatste versie aan uw klanten geleverd. Ontdekt u een kleine fout in een tekst of wilt u een afbeelding vervangen in uw gepubliceerde boek? Door het gebruik van Printing-On-Demand is een aanpassing snel gedaan en is uw boek altijd up-to-date.

Promoot de publicatie van uw boek

Nu uw boek compleet en gepubliceerd is, is het belangrijk om uw boek te promoten. Stel een persbericht op en maak een perslijst met alle relevante kranten, tijdschriften, mediabedrijven etc. Vergeet ook niet om uw contactgegevens in het persbericht te zetten. Breng bedrijven, geïnteresseerden en vakgenoten op de hoogte van de publicatie van uw boek. Vraag bij mogelijke interviews met journalisten of deze melding maken van de titel van uw boek inclusief ISBN nummer. Geïnteresseerden kunnen op deze wijze makkelijk het boek bestellen. 
Om de presentatie van uw boek een extra boost te geven krijgt u bij een bestelling van 150 boeken gratis 2 hardcover boeken en 1 roll-up banner cadeau! Hierdoor maakt u uw boekpresentatie compleet.
Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen hebben we al voor je beantwoord.

Kom je er niet uit?

We helpen je graag verder op de chat!

© 24drukwerk B.V.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap