Tevredenheidsgarantie

Binnen 24 uur drukwerk van hoge kwaliteit tegen de scherpste prijzen
Alle drukwerk van 24-drukwerk worden met de modernste druk- en printtechnologieën geproduceerd. Met een volledig geautomatiseerde workflow en ‘state of the art’ machineparken op meerdere locaties in Nederland kunnen wij kwaliteit leveren tegen een ongeëvenaarde snelheid, optimale logistieke invulling en spotgoedkope prijzen, ook voor kleine oplagen. Techniek is één, maar met name ook door de grafische vakkennis en ervaring van onze mensen bieden wij je een uiterst betrouwbaar Nederlands product! Om volledig aan jouw verwachtingen tegemoet te kunnen komen, adviseert 24-drukwerk tijdens het bestelproces welk printpapier je in een bepaalde situatie het best kunt kiezen. Daarom is 24-drukwerk dé drukwerkspecialist van Nederland.


Tevredenheidsgarantie
Onze klanten verwachten natuurlijk kwalitatief hoogstaande drukwerk en wij garanderen deze ook zonder enige discussie. Mocht je niet tevreden zijn met de door ons geleverde drukwerk, dan bieden wij je direct onze tevredenheidsgarantie aan. Wij van 24-drukwerk zorgen ervoor dat jouw order kosteloos zonder discussie opnieuw wordt gedrukt. Echter, deze tevredenheidsgarantie is uitsluitend geldig als het door jouw aangeleverde bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Als je nog enige twijfel heeft over jouw digitale bestand(en), neem dan gerust contact met ons op. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. De extra garantie en fabrieksgarantie doen niets af aan de wettelijk garantie.


Topkwaliteit drukmateriaal
Het drukmateriaal van 24-drukwerk is FSC gecertificeerd en CO2-neutraal. 24-drukwerk is continu bezig haar bedrijfsvoering te optimaliseren, niet alleen op het gebied van efficiency maar ook maatschappelijke verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.


Snelle professionele service
Je hoeft bij 24-drukwerk geen deskundige grafische achtergrond te hebben om jouw drukwerk te kunnen bestellen. Wij werken met een enthousiast en deskundig team die veel ervaring heeft in de grafische sector. Hard werken, kwaliteit en efficiëntie staan bij 24-drukwerk centraal. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze helpdesk. Wij beantwoorden je vragen snel!


Extra bestandscontrole
Een goed PDF-bestand vervaardig je het best met behulp van programma’s als InDesign, Illustrator of Photoshop. Met het Microsoft Office pakket (Word, Excel, Powerpoint) kun je geen drukklare bestanden maken. Deze bestanden kunnen onverwachte resultaten geven. Wel kunnen wij voor je kijken of wij jouw bestand om kunnen zetten in een drukklaar bestand. Wij rekenen hiervoor € 15,- excl. BTW per kwartier.


Gemakkelijk online bestellen
Op de website van 24-drukwerk kun je snel, eenvoudig en veilig online jouw drukwerk bestellen. Onze webshop is volledig geautomatiseerd, waardoor fouten in jouw bestelling worden geminimaliseerd.


Klachten of suggesties
Bij 24-Drukwerk.nl proberen wij te allen tijde problemen te voorkomen en kwaliteit te waarborgen. Echter, het begeleiden, produceren en verzenden van onze drukwerk blijft mensenwerk. Hierdoor kan het verloop van enkele bestellingen anders lopen dan was gepland. Heb je klachten of opmerkingen over de kwaliteit of service van 24-drukwerk? Dan vernemen wij dit graag direct van je. Neem in dit geval contact met ons op.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen hebben we al voor je beantwoord.

Kom je er niet uit?

We helpen je graag verder op de chat!

© 24drukwerk B.V.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap